Jacuzzi

Gud vad härligt!!
Har nyss kommit upp från Jacuzzin:D as skönt, rullade typ mig även i snön med Johanna och Maria;) kommer lägga upp lite bilder på det sen:)
Åkte även Slalom idag:D såg pappa ramla några gånger;) mäktigt kul;)  Både Johanna och Maria ramlade i backen, och Johanna blev Lite svart sjuk, och när vi stod nere vid liften puttade hon mig när ja hade en skida på mig, och ja föll handlös;p jävligt ont gjorde de;P och  folk stod och kolla...Jävla johanna!;) heheh,  Kommer få ett blåmärke eller nått. Hämnas ska ja, någon gång:) 
Har haft en väldigt bra dag:) åker hem i morron:) vet inte vilken tid, men:)

puss

Sluta vara "modell"?

Ja vet inte, men det känns som det. Jag gillar inte att vara som alla andra, och alla håller på med det. Ja vet inte vad meningen är med det när man ändå inte kommer bli något, det är bara en dum dröm, som allt annat. Jo kommer aldrig vara bra nog. Men jag älskar det, men det kanske inte räcker ibland.


Lofsdalen

Nu är ja på väg till Lofsdalen:) sitter i bilen och håller på med datan, det tar nämligen cirka 3 timmar att åka dit har ja fått höra nu;P typiskt;) men ja har två böcker, två tidningar, och en data, har dock jätte lite batteri kvar, snyft;) Men men;)   
Nu tänkte jag läsa lite;)
ha det bra:) 
pussss

Foto

Fotade med Karl igår:) blev några riktigt bra bilder:) Ganska nöjd:) 
Kom nyss hem:) har varit hos farmor och farfar:)  Farfar fyllde år så vi gratulerade honom då:) fick både smörgåstårta, kakor och tårta:P snacka mätt ja blev;P heheh nu får ja ut och gå igen:P
Köpte även en klänning idag på Lindex, jätte fin:) är ganska nöjd:) fick rabatt också, hehe det är ju aldrig fel:) 
Ne nu ska plugga lite, måste bli klar med tenta-fanskapet;)
puss puss


Här kommer några bilder från igår:)





Kommer fler bilder så småning om:)

Bilder?

Ja hade tänkt att börja lägga ut lite bilder här på bloggen som är på mig när ja blir fotad:)
Ja måste säga att det är otroligt kul att bli fotad. Man får låtsas att man är modell för en stund, härlig känsla:)



En favorit:D
Fotograf: Amanda Berggren

Den här bilden tycker jag om, Den är tagen vid långnäs
Fotograf: Karl




En av mina favorit bilder. Fotograf: Karl Nordgaard



Den här bilden har Amanda  Berggren tagit.







The fall?

Jag satt och pratade med Sandra om att må bra, Vilket jag har gjort nu, ja lite från och till, men ganska bra:)
så då undrar ja, när kommer fallet? Mitt liv har gått ut på en massa fall och saker och bra saker, och eftersom ja har mått bra ett tag nu, så måste det komma snart igen...För så är det ju, eller hur?  Så vad är det som kommer hända? kommer någon dö igen? kommer ja bli sårad? Kommer ja förlora en vän?  Ja så trött på att vara orolig på att det ska hända, men det kommer det göra, för så fort man blir lycklig, så måste det ju förstårs krossas, för det måste finnas en balans. Man kan ju inte gå runt och vara lycklig jämt, eller?

Livet är ju som en berg- och dalbanna, så varför ska man vara lycklig när man ändå vet att det snart kommer att gå nerför?
Jag är lycklig nu, men när kommer the fall..?

Beck

Tjoh!
Nu är ja hemma i finnfara en sväng och ska kolla på beck-den svaga länken:) Otroligt bra den;)

Sen på tisdag ska ja klippa mig:S hoppas det blir bra:D ojoj...:)

Ne  nu ska ja gå ner och kolla lite;)


puss

Ut:)

Ja då är man hemma i lägenheten och ska snart börja göra mig iordnig föt kvällens aktivitet:) ska ut med tjejerna i kväll:) hoppas det blir roligt:)

Fotade med Amanda igår också:) det gick bra tror ja och det´var väldigt roligt:D hoppas bilderna blev bra:)

nu ska fia lagga lite mat:)

puss
pussss:)

New day

Japp då är det en ny dag:) är hemma i finnfara en sväng och ska ner till stan sen:) ska kanske ut med Kompisarna om ja mår bättre:)  Har fått hem böckerna till hemtenta så ska hemta dem sen. Ska börja plugga sen också.

Så har ja beställt fjärde och sista boken i Twiligth:), så länge vi båda andas, kommer nästa vecka:D:D De böckerna är så jävla bra!!:D ska lägga ut några bokrecensioner sen:)

Nu ska ja gå och läsa lite:)

puss<3

RSS 2.0