Mumien 3: Drakkejsarens grav

Nu är Rick O'Connell på nya äventyr tillsammans med sin son och sin fru. Denna gång är de i fjärran östern där de råkar väcka liv i den första kejsaren till Qin-dynsastin - en mumie som bär på en flera hundra år gammal förbannelse.

Bra film:)
Filmen börjar med att man får se tillbaka i tiden,då den första kejsaren får en förbanelse över sig av en ung trollhäxa, för att han dödade hennes älskade. Filmen är väldigt bra, men jag saknar Rachel Weisz , som spelar Evelyn( Fru till Rick) Som är med i det två första filmerna, som ej är med i denna film. I stället är det Maria Bello som gestaltar den modiga Evelyn i denna spännade film. Otroligt rolig film, vet ej hur mycket jag och mina vänner skrattade oss egenom filmen.

En bra film! ett måste om man sett de andra två!

Mumien 3 får **** av *****






Wall-e

Världen har blivit nersmutsad och världensbefolkning har flytt ut i rymden. Kvar på Jorden lämnade människorna miljontals smårobotar, som ska städa upp efter oss. 500 är senare, är Wall-e, en robot, ensam kvar och städar fortfarande, så att vi människor ska kunna komma tillbaka till Jorden.   

Själva början är ganska seg, efter som Wall-e som är robot, inte kan säga så mycket, så det första 45 minuterna, består av två ord:  "EVA" och "WALL-E". 
Men efter som jag tycker om söthet, så smälter jag ganska snabbt, Så jag måste medge att han är otroligt gullig, och även hans vän, som är skalbagge, är också oemotståndlig;P  
 Med tanken på att det var en barnfilm så var den väldigt svår att förstå. Den inriktar sig på miljöproblem, kostproblem och hur det kommer att bli i framtiden om vi inte slutar skräpar ner. Vilket jag inte tycker hör hemma i en barnfilm.   

Värd att se, om man gillar filmer som "Hitta Nemo".   
Wall-e får *** av ***** 


1408

Succéförfattaren Mike Enslin, specialiserad på det övernaturliga, bestämmer sig för att undersöka myten om ett fördömthotellrum i New York. Trots hotellägarens varningar insisterar Mike på att få tillbringa ett dygn i rum 1408, där en rad bestialiska dödsfall ägt rum. Det tar inte lång stund innan världen vänds upp och ner och han börjar se fruktansvärda saker! Är det bara hjärnspöken, eller har ondskan kommit även för Mike?

Filmen börjar ganska tråkigt men jag brukar ge filmer en changs och det är jag glad för.  Filmen blev bättre och jag tyckte verkligen om den! Se den:) Men det är ganska läskig!

Den får **** av *****











Ja!

Jag har äntligen kommit på vad jag ska skriva om ibland:D
Film!
Jag ska kolla på filmer och sedan säga om dom är bra eller inte;P
Jippi;P

Tåget.

Vilken dag.
Var till brorsan för att kolla på hans nya kissemiss Nala:) jätte söt kissemisstjej, men otroligt busssssig;P
Skulle sedan till Sandra i gävle. Åkte till Bollnäs tågstation, där jag träffar Pontus som jag inte träffat på ett tag:) Jag blir genast glad, när ja får reda på att jag inte behöver åka en timmes resa själv. tåget blir först försenat 20 minuter så vi får stå och vänta på perongen. Tåget anlände och vi hoppade in. Väl i Kilafors, 5 minuter från Bollnäs, Så blir det nåt fel på tåget, och dom ropar ut i högtalarna att vi blir stående i kilafors i 45 minuter! men Fy fan! Pontus som skulle med ett tåg, Han ska ju forsätta till Göteborg!  Vi kollade på film en liten stund och åt riskakor. Sen ropade dom ut i högtalaren att dom som ska till göteborg, stockholm osv, skulle hoppa på ett annat tåg som strax skulle komma upp bredvid vårat nurvarande tåg. och som sagt så gled ett tåg upp bredvid oss, och det var med ledsna ögon jag såg Pontus kliva ur tåget och hoppade in i det andra:/  Jag blev nu ensam i 45 minuter, men som tur var hade jag datan med internet:P
45 minuter senare började tåget rulla i väg, men kom bara halvägs till Holmsveden, då tåget stannade igen. Där stog vi en stund och sedan rullade det på igen. Jag började sedan kolla ut ur fönstret och såg att det var As mörkt ute!! Ja kommer dö tänkte jag när ja kom på att det var en lite bit till Bussen. Men sen skrev Sandra till mig och sa att Hon och Thim skulle komma och möta mig, så då blev ja glad igen:) 1 timme senare var jag i gävle, och det var otroligt kul att se Sandra och Thim;) som var en anning fuller:P tog bussen till Sandra, då Pontus ringer och berättar att han kommer komma fram i Göteborg om 16 timmar för att han missade tåget:/ Usch ja lider med han, Hoppas det gick bra gubben!
Nu ligger jag i alla fall i sandras lägenhet och ska försöka sova:)
Så ni får sova så gott:)
pöss på er! Hoppas ni har haft en lite roligare dag;)

Dagens låt - Regina Spektor - Samson

You are my sweetest downfall
I loved you first,
I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go,
I have to go
Your hair was long when we first met
Samson went back to bed
Not much hair left on his head'
He ate a slice of wonder bread and went right back to bed
And history books forgot about us
and the bible didn't mention us
And the bible didn't mention us,
not even once
You are my sweetest downfall
I loved you first,
I loved you first
Beneath the stars came fallin' on our heads
But they're just old light,
they're just old light
Your hair was long when we first met
Samson came to my bed
Told me that my hair was red
Told me I was beautiful and came into my bed
Oh I cut his hair myself one night
A pair of dull scissors in the yellow light
And he told me that I'd done alright
and kissed me 'til the mornin' light,
the mornin' light and
he kissed me 'til the mornin' light
Samson went back to bed
not much hair left on his head
Ate a slice of wonderbread and
went right back to bed Oh,
we couldn't bring the columns down
Yeah we couldn't destroy a single one
And history books forgot about us
And the bible didn't mention us,
not even once
You are my sweetest downfall
I loved you first<3

RSS 2.0